Home / Samsun Yol Yardım Haberleri / Neden Samsun Yol Yardımı Seçmelisiniz?

Neden Samsun Yol Yardımı Seçmelisiniz?

Samsun Yol Yardımı ve Oto Çekici Hizmeti seyahatiniz esnasında oluşabilecek tatsızlıklara karşı hangi çözümleri sunduğunu biliyor musunuz?

7/24 Hizmet

Aracınız su kaynatabilir, lastiğiniz patlayabilir, farlarınız kontak olabilir, kapınız kilitli kalabilir, trafik kazası olabilir.

Samsun Yol Yardım 7/24 Hizmet
7/24 Hizmet eden bir kuruluşuz.

Samsun Yol Yardımı ve Oto Çekici hizmeti 7 gün, 24 saat Samsun’un neresinde olursanız olun yardımınıza koşar.Bunda dahası da mutlaka olabilir. Tatsız olan bu sürprizler canınızı sıkmasın diye hizmetinizdeyiz.

Seyahatiniz esnasında oluşabilecek olan bu tatsızlıklara karşı yol yardım ihtiyaçlarınızı hızlı ve ekonomik bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz. 7 gün, 24 saat Samsun’un neresinde olursanız olun yardımınıza koşar. Bayram, seyran veya kötü hava koşulları demeden her durumda yanınızda olacağımıza söz veriyoruz.

Profesyonel Oto Çekici Hizmeti

Aracınızın olası bir arıza veya kaza sonrası onarıma ihtiyaç durumunda, profesyonel ekipleri ile en kısa sürede sizlere ulaşır ve aracınızı en yakın anlaşmalı tamir bakım servisine götürmede yardımcı olabiliriz. Sizlere tavsiye edeceğimiz tamir ve kaporta hizmeti sunan ustalar Samsun yol yardım firmamızın garantisi altındadırlar.

Samsun Yol Yardım Profesyonel Oto Çekici Hizmeti
Profesyonel Oto Çekici Hizmeti
Müşteri Memnuniyeti

Müşterilerimizin araçlar değil, ‘insanlar’ olduğunu çok iyi biliyoruz. Ölçülebilen ve değerlendirilebilen “Memnun Müşteri Sistemi” ile müşteri memnuniyetini arttırmayı öncelikli hedefimizdir.

Yol Yardım Hizmetinde Müşteri Memnuniyeti
Yol Yardım Hizmetinde Müşteri Memnuniyeti olmazsa olmazımızdır.
İleri Oto Çekici Filo Ağı

Samsun Merkez ve Samsun’un tüm ilçelerinde hangi konumda olursanız olun size hızla ulaşabilmekteyiz. Yol yardımı ve Oto Çekici Filo ağımız sürekli genişlemektedir. Kurtarıcılarımız Gps sistemi ile takip edilmektedir.

Samsun Yol Yardım İleri Oto Çekici Filo Ağı
İleri Oto Çekici Filo Ağı
Samsun Yol Yardım ve Oto Çekici Fiyatları

Samsun Yol Yardımı ve Oto Çekici hizmetinde gidilecek yere göre fiyatlar değişiklik arz etmektedir. Sizlere en iyi yol yardımı hizmetini verecek firmamız ile iletişime geçerek fiyat ve kredi kartına taksit seçeneklerini öğrenebilirsiniz.

Whatsapp Destek Hattı

Samsun Yol Yardım Whatsapp destek hattımız ile bizlere 7/24 yazarak ulaşabilir, tüm soru ve sorunlarınıza yanıt ve çözüm bulabilirsiniz. Lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz. Ekip üyelerimiz kendilerini aramanızdan asla rahatsız olmayacaklar. Tam aksine nerede olursanız olun hemen yardımınıza koşacaklar.

About Samsun Yol Yardım

Samsun Yol Yardım 2000 yılından bu yana Oto Sesli bünyesinde olay yeri yol yardım ve kurtarıcı ekibi olarak, hususi ve ticari araçların tamamına hizmet veren bir kuruluştur. Güler yüzü ve kaliteli işçiliği ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışma biçimini hayatının bir parçası edinmiş ekibimizle sizlere hizmet sunmaktayız. Usta şoförlerimiz ile birlikte Samsun merkez ve tüm ilçelerde aracınızı dilediğiniz yere teslim edelim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.